S KIM NA FRANCUZE: Dalić mijenja jednog igrača u prvih 11 za finale

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Od prve minute trebao bi startati Josip Pivarić, koji će na lijevom bočnom zamijeniti Ivana Strinića

Za finale Svjetskog prvenstva na moskovskom Lužnjikiju (17.00), hrvatski izbornik Zlatko Dalić napravit će jednu promjenu u odnosu na početni sastav koji je iznio čitavo prvenstvo.

Od prve minute trebao bi startati Josip Pivarić, koji će na lijevom bočnom zamijeniti Ivana Strinića, standardnog u početnih 11 u prijašnjim utakmicama, koji je pak propustio zadnji trening.

Hrvatska bi time trebala istrčati u formaciji 4-2-3-1 sa sljedećim igračima: Subašić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić – Brozović, Rakitić – Rebić, Modrić, Perišić – Mandžukić.

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada će UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a RTL-ovi reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari