SLUŽBENO JE

Saga je završena: Luka Modrić ostaje u Real Madridu, Saudijci nisu imali šanse

Foto: Twitter

Dugo se pričalo o tome hoće li ili neće ostati u Realu, iako su mnogi upućeni zadnjih tjedana tvrdili da je to gotova stvar…

Međutim, više nema dileme. Real Madrid na svojim je službenim stranicama objavio vijest o ostanku Luke Modrića u kraljevskom dresu. Hrvatski maestro produžio je vjernost madridskom klubu na još jednu godinu.

Modrić je u Real stigao iz Tottenhama već sad davne 2012. godine. Dres kraljevskog kluba nosio je 488 puta, a osvojio je ukupno 23 titule, od toga je čak 5 puta osvajao Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Što se individualnih nagrada i priznanja tiče ima ih napretek, ali najznačajnija je Zlatna lopta iz 2018. godine, kao i nagrada za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji iste godine. Osvajao je i nagrade FIFE i UEFE za najboljeg igrača, a ove je sezone po šesti put uvršten u idealnu jedanaestorku svijeta.

Prema onome što kaže Fabrizio Romano, Modrić je odbio jednu od najvećih plaća koje su mu nudili Saudijci, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari