SANCTA DOMENICA NOVI SPONZOR HNK RIJEKA Uskoro i privlačne ponude za članove Kluba?

Idi na originalni članak

Utakmicom 4. kola MAXtv Prve lige HNK Rijeka – NK Lokomotiva na Stadionu HNK Rijeka otvorena je nova stranica u klupskoj povijesti. Predivna slika jednog od najljepših nogometnih kampova u Europi poslana je svijet. U tu sliku uključio se i novi ponosni partner kluba – tvrtka Sancta Domenica. Tvrtka je tako postala dio svečanog trenutka otvaranja kompleksa od velikog značaja za klub, grad Rijeku, Primorsko-goransku županiju, ali i cijelu Hrvatsku.

Oglas

Sancta Domenica, kao službeni dobavljač, opremio je kamp najmodernijim TV prijemnicima koji se od sad nalaze u skyboxevima, VIP prostorima te ostalim prostorima i uredima u Kampu. Tako se pridružio dosadašnjim partnerima koji su pomogli u samoj realizaciji projekta izgradnje Kampa – tvrtkama GP Krk, Metronet, JAX i Modern Line.

– Kao službeni dobavljač elektronike za HNK Rijeka upravo smo dovršili tehničko opremanje novog stadiona HNK Rijeka. U tom su kontekstu naši primarni poslovni ciljevi na području Rijeke i okolice, te daljnje jačanje naše tržišne uloge na tom području kroz bliskiju povezanost sa potrošačima. No, s druge strane, HNK Rijeka je jedna uspješna i pozitivna hrvatska nogometna priča s puno simpatizera i u drugim dijelovima lijepe naše. Također, nogometni marketing je vrlo važna komponenta našeg pristupa potrošačima s obzirom na komplementarnost naših primarnih ciljnih skupina potrošača s ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu – rekao tom prigodom Voditelj marketinga Sancta Domenice Goran Janičijević.

Izrazito zadovoljan suradnjom s tvrtkom Sancta Domenica je i Dean Šćulac, dopredsjednik HNK Rijeke i direktor tvrtke Stadion Kantrida.

– Iznimno nam je drago da je jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području maloprodaje elektronike prepoznala HNK Rijeku kao ambiciozan i uspješan projekt sa kojim je moguće ostvariti konkretne poslovne ciljeve. Kao direktor firme Stadion Kantrida jako sam zadovoljan elektronskom opremom koja je ugrađena u objekt – napomenuo je Ščulac te dodao.

– Kao dopredsjednik kluba siguran sam da će Sancta Domenica oblikovati i privlačne ponude za članove HNK Rijeke te samim tim dijeliti naše ambicije kao dugoročan partner.

Exit mobile version