SRETNO SIMON!

Simon Sluga pred transferom života; Rijeka bi itekako od ovog mogla profitirati

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

‘Ne znam apsolutno ništa o tome da me žele, ali lijepo je to čuti’

Turski mediji pišu kako tamošnji velikan iz Istanbula Bešiktaš želi dovesti bivšeg vratara Rijeke Simona Slugu, koji brani za Luton Town – prenosi Net.hr.

Bešiktaš će Nijemca Lorisa Kariusa vratiti na Anfield u Liverpool i sada traži novog prvog golmana A momčadi, a Sluga se čini kao dovoljno dobra i jeftina opcija…

Rijeka transferirala Slugu u Englesku za 1,7 milijuna eura

Inače, Rijeka je transferirala Slugu u Englesku u srpnju prošle godine za 1,7 milijuna eura odštete, ali u kupoprodajni ugovor ugradila i klauzulu od daljnje prodaje.

Nije poznato u kojem postotku, ali obično se radi o 10 do 20 posto budućeg transfera. Simon je potpisao trogodišnji ugovor s novim engleskim drugoligašem koji se prošle sezone plasirao u Championship, drugi razred engleskog nogometa koji kvalitetom ne zaostaje za najjačim svjetskim ligama… Također, Sluga je rekao kako službenog kontakta još nije ni bilo.

‘Svi žele igrati u klubu kao što je Bešiktaš’

“Svi žele igrati u klubu kao što je Bešiktaš. Ne znam apsolutno ništa o tome da me žele, ali lijepo je to čuti. Iako, ponavljam, nitko me nije kontaktirao”, rekao je Sluga čiju izjavu prenosi turski Haberkartali.net.

 

https://twitter.com/haberkartaIinet/status/1256508602069790720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1256508602069790720&ref_url=http%3A%2F%2Fnet.hr%2Fsport%2Fnogomet%2Fsenzacija-na-pomolu-hrvatski-golman-pred-transferom-zivota-rijeka-bi-itekako-od-ovog-mogla-profitirati%2F

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari