TKO BI IM ODOLIO

Galerija | Sestre iz Rijeke privlačile veliku pažnju u pulskoj Areni: FNC spektakl ne bi bio potpun bez njih!

Veliku pažnju već po običaju privlačile su i riječki ‘ring’ sestre Rea i Dagmar Plišić

Spektakl smo obećali, spektakl smo dali, poručili su iz FNC-a nakon čudesne priredbe u pulskoj Areni.

Sjajna FNC 12 priredba je završila je spektakularnim okršajem u kojem je Ivan Vitasović (31, 12-5-1) i drugi put obranio pojas teške kategorije Fight Nation Championshipa tehničkim nokautom u trećoj rundi protiv jednog od ponajboljih europskih boraca Michala Andryszaka (31, 25-11). Također, dobili smo i prve prvake u poluteškoj i velter kategoriji, piše Net.hr.

Inauguralnu titulu velter kategorije Fight Nation Championshipa dominantno je osvojio Nikola Joksović (28, 12-2) koji je u drugoj rundi tehničkim nokautom završio Marka Kisiča (30, 9-4). Vrhunski smo meč gledali u sunaslovnoj borbi večeri koji je otišao sve do pete runde, a Matej Batinić (31, 20-5) slavio je gušenjem protiv Gadzhimurada Khebdeeva (31, 8-1) i postao inauguralni prvak FNC-a u poluteškoj kategoriji.

Vrhunsku MMA večer uveličao je i Stjepan Hauser. Svjetska megazvijezda odsvirala je soundtrack filma ‘Gladiator’ te serije ‘Game of Thrones’ te zaradio ovacije publike. Time je najavio početak svjetske turneje koja kreće 29. listopada u zagrebačkoj Areni.

Veliku pažnju već po običaju privlačile su i riječki ‘ring’ sestre Rea i Dagmar Plišić, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari