VIŠE OD NOGOMETA

Škoti oduševljeni podrškom HNK Rijeke: ”Apsolutno sjajna bratska gesta iz Rijeke!”

Foto. Pixsell/Riportal.hr

Predsjednik Rijeke Damir Mišković u ime kluba pisao je sportskim prijateljima iz Abrdeena, ali i svim hrvatskim drugoligašima

HNK Rijeka i škotski Aberdeen su u posljednjih nekoliko godina dva puta igrali u europskim kupovima. Prije pet godina Škoti su šokirali Keka i izbacili ga, a lani je Igor Bišćan uvjerljivo prošao dalje s dva puta po 2:0.

Škotska posljednjih dana trpi velike žrtve zbog pandemije koronavirusa. Od 5. travnja smrtonosni virus ubio je 354 ljudi, piše Index.hr

Predsjednik Rijeke Damir Mišković je u ime cijelog kluba poslao pismo podrške svojim sportskim prijateljima u Aberdeen sa željom da se u taj grad i u cijelu Škotsku život što prije vrati u normalu.

Uprava Aberdeena je bila oduševljena činom hrvatskog kluba i odmah je odgovorila, predsjednik kluba je zahvalio na svom Twitter profilu, a jedan od najuglednijih škotskih sportskih novinara na svom je profilu napisao: ”Apsolutno sjajna bratska gesta iz Rijeke.”

Također, Damir Mišković obratio se prigodnim dopisom svim hrvatskim drugoligašima.

Mišković, odnosno HNK Rijeka, svim klubovima daje punu podršku u ovim teškim trenucima u nadi da će se njihovi navijači i ljubitelji nogometa uskoro ponovo zajedno radovati na travnjacima i tribinama, piše Index.hr.

Pismo adresirano na sve drugoligaške klubove prenosimo u cijelosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari