SN: Nogometaš Rijeke Robert Murić izabran u najbolju momčad 23. kola

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Rijeka je u petak svladala Istru 1961 2:0

Robert Murić, nogometaš Rijeke, izabran je u momčad 23. kola Hrvatski telekom Prve lige u izboru Sportskih novosti. Rijeka je u petak svladala Istru 1961 2:0.

Murić je za svoj nastup, u kojem je upisao pogodak i asistenciju, zaradio visoku ocjenu 7. Mladi nogometaš u kratkom vremenu pokazao je mnoge kvalitete odlično se uklopivši u riječku momčad.

U ukupnom poretku za Žutu majicu nema promjena, u vodstvu je i dalje Iyayi Atiemwen (Dinamo, 103 bodova) ispred Mije Caktaša (Hajduk, 70 bodova), te Antonija Čolaka (Rijeka, 68 bodova) i Komnena Andrića (Dinamo, 60 bodova).

Robert Murić odličnu igru i asistenciju za vodstvo Rijeke protiv Istre 1961 nadopunio je prvim golom u bijelom dresu za visoku ocjenu u regionalnom derbiju.

– Za mene je ovo bilo teških 90 minuta, ali dao sam sve od sebe. Ovo nam je važna pobjeda i mislim da smo bili bolji u svim segmentima igre. Istra se pokazala kao čvrsta momčad. Nakon 20 minuta uhvatili smo ritam i počeli igrati našu igru. Sretan sam zbog pogotka i asistencije, ustvrdio je Robert Murić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari