SPEKTAKL U UMAGU: Pennetta i Vekić – večeras prvi ženski egzibicijski teniski meč u povijesti turnira!

Flavia Pennetta, aktualna pobjednica US Opena, umirovila se na kraju prošle sezone, no proteklih dana trenirala je u Umagu kako bi se pripremila za meč

Umag večeras čeka nova sjajna egzibicija. Nakon teniskih legendi Gorana Ivaniševića, Andrea Agassija i Juana Carlosa Ferrera, na red dolazi ljepši i nježniji spol. Flavia Pennetta i Donna Vekić po prvi put u povijesti turnira odigrat će ženski meč u Umagu.

Flavia Pennetta, aktualna pobjednica US Opena, umirovila se na kraju prošle sezone, no proteklih dana trenirala je u Umagu kako bi se pripremila za meč.

„Donna i ja nikad nismo igrale međusobno. Malo sam trenirala, ali očekujem prije svega dobru zabavu, i naravno, pobjedu Donne“, rekla je uz smijeh Talijanka koju je Umag oduševio.

Flavia Pennetta i Donna Vekić

„Bila sam tu prije dosta godina, sada je sve puno ljepše. Mislim da je to odličan turnir, uvjeti za tenisače su stvarno fantastični i potpuno mi je jasno zašto se tenisači ovdje vole vraćati“, nadodala je Flavia.

Pennetta će izaći na teren odmah nakon što meč završi njezin suprug Fabio Fognini, a Talijanka je otkrila i kako joj je u braku. „Ništa se puno nije promijenilo otkad sam se udala. Sve je lijepo i uživamo“, rekla je Pennetta.

Nedostaje li joj tenis? „Ne, ne nedostaje. Ono što mi nedostaje je druženje s curama na Touru, jer smo stalno bile zajedno, međutim natjecanje mi ne nedostaje. I to je dobro, jer da je drukčije, bilo bi mi jako teško“.

Donna Vekić u Umag je stigla s Hvara gdje je obavljala kondicijsku pripremu za nastavak sezone.

„Večeras očekujem pobjedu, budući da je Flavia ipak u teniskoj mirovini. Isto tako, sigurna sam da će biti i dobra zabava“, izjavila je Vekić.

Meč neće početi prije 21.30 sati, a organizatori su pripremili još nekoliko iznenađenja tijekom samog meča.

Predstavljanje ženske egzibicije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari