KUP HRVATSKE U FUTSALU

SPLIT – RIJEKA 1:4 Malonogometaši Rijeke protutnjali kroz Split!

HMNK Rijeka plasirao se tako među najboljih 16 u Kupu Hrvatske

Riječka momčad došla je u Split puna samopouzdanja. Od prvog zvižduka suca Riječani su krenuli furiozno, nisu dali domaćinu da dođe do daha i na poluvrijeme otišli s rezultatom 0:3

U drugom dijelu utakmice nastavile su se nizati riječke prilike, ali gol za 0:4 dolazi tek u 38. minuti, da bi domaći u posljednjoj minuti postavili konačnih 1:4.

U petak 01.11 Riječani igraju drugo prvenstveno kolo, na svom parketu dočekuju Novo vrijeme. Makarani su tvrd orah, ali ako Rijeka bude goropadna kao u ovom susretu, gostima neće biti lako.

Na klupi riječke momčadi privremeno se odlično snašao pomoćni trener Romano Pejnović:

“Od početka utakmice dominirali smo terenom, naša pobjeda nije došla u pitanje niti u jednom trenutku. Plasirali smo se među 16 u kupu i sada sav fokus ide na utakmicu drugog kola prvenstva protiv makarskog Novog Vremena. Pozivam ovim putem sve naše sugrađane i simpatizere da dođu u petak 01.11. u Dvoranu Mladosti i budu nam vjetar u leđa!”

Svoj komentar na rezultat dao je i dvostruki strijelac Luka Suton:

“Dvorana Gripe je posebno mjesto za futsal i uvijek je lijepo od tuda otići kao pobjednik! Znali smo da u Split dolazimo sa ulogom izrazitog favorita, a to smo na terenu i opravdali. U petak nam na Trsat dolazi Novo Vrijeme, za mene posebna utakmica protiv kluba sa kojim sam prije 3 sezone osvojio naslov prvaka. Nadam se da će Riječani prepoznati našu priču i da će doći u velikom broju!”

MNK SPLIT – HMNK RIJEKA 1:4 

Strijelci: 0:1 Čeh 3’, 0:2 Turk 6’, 0:3 Suton 20’, 0:4 Suton 38’, 1:4 Moro 40’

Žuti kartoni: Musinov, Dragičević (Split); Berković (Rijeka)

SPLIT – J.Sirić (V), T.Borčić, R.Pavičić (C), M.Musinov, N.Moro, L.Delpont (V), D.Dragičević, T.Rendić, B.Ora, L.Skoko, N.Pletikosić, T.Zorotović

RIJEKA – C.Berković (V)(C), Matijević, Čeh, Turk, Rosić, Ožbolt (V), Grlj (V), Suton, Fetić, Vesel, Radić, Manestar, Kamauli

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari