DARKO RAIĆ-SUDAR

Sportski direktor HNK Rijeke: Hodža i Banda su na odlasku ali naš cilj ostaje isti

Darko Raić – Sudar o prijelaznom roku i ambicijama Rijeke. Više u video prilogu!

Prijelazni rok je u HNL-u završio, još traje u pojedinim zemljama većinom na istoku i Bliskom istoku pa je Kanal Ri razgovarao sa sportskim direktorom Rijeke Darkom Raićem Sudarom o aktualnostima.

Smiraj prijelaznog roka uvijek je najuzbudljiviji, dva transfera su pred Rijekom?

“Pa je, Hodža je otisao put Rusije, danas-sutra Banda…ipak, ništa još nije službeno, ni s Hodžom ni s Bandom.”, kaže Darko Raić – Sudar.

Potvrdio je Raić Sudar kako su bili brojni upiti za Pašalića, Fruka, Jankovića, Galovića, a nakon ispadanja iz Europe, za kojeg kaže da će teško zaboraviti, Rijeka se okrenula prvenstvu gdje drži drugo mjesto.

“Ekipa je u prvenstvu pokazala da može, ima određenu kvalitetu. Aako se pokaže prilika, borit ćemo se za prvaka i kup – to je naš cilj. Vrijeme će pokazati, imamo ekipu koja može bit konkuretna, imamo stožer koji radi dobro, no uvijek je rezultat jedino pravo mjerilo.”.

Bruno Goda priključio se ekipi nakon višemjesečne pauze te je s novim igračima igrao u pripremnoj utakmici protiv Primorja.

Više pogledajte u video prilogu!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari