STRANI MEDIJI O SENZACIJI U KRAKOVU: ‘Ovakva se utakmica viđa jednom u deset godina!’

“U Krakowu se dogodilo nešto što nitko nije očekivao, Hrvatska je trebala pobjedu s 11 razlike, ali igrači Željka Babića pobijedili su s čak 14 golova viška”, pišu strani mediji
Senzacionalna pobjeda hrvatskih rukometaša nad Poljskom s 14 golova razlike, kojom su izborili polufinale Europskog prvenstva u Poljskoj, šokirala je sportski svijet.

Pod naslovom ‘Ludi Hrvati utišali Poljsku’ Handball Planet piše: “U Krakowu se dogodilo nešto što nitko nije očekivao, Hrvatska je trebala pobjedu s 11 razlike, ali igrači Željka Babića pobijedili su s čak 14 golova viška, pa su zgrabili kartu za polufinale izguravši Poljsku i Francusku. Utakmica kakva se viđa jednom u desetljeću sjajan je završetak grupne faze prvenstva.”

“Rukometaši Hrvatske plasirali su se polufinale Europskog prvenstva magičnom pobjedom nad domaćinom Poljskom, te dodaje: Hrvati su odigrali nestvaran meč u Krakovu i deklasirali Poljsku rezultatom 37:23, čime su osigurali drugo mjesto u grupi 1”, napisao je beogradski B92.

Zanimljivo, na službenoj stranici EHF-a čudo u Krakovu nije zaslužilo prvo mjesto na naslovnici.

Urednici stranice su očito pobjedu Španjolske na Rusijom procijenili važnijom viješću. Ili je tuga zbog ispadanja domaćina i branitelja naslova toliko zaboljela EHF pa su veliko slavlje Hrvatske bacili u sjenu.

“Čudo u Krakovu: Hrvatska pomela Poljsku na putu do polufinala”, stoji u naslovu teksta.

Hrvatska 29. siječnja igra polufinale protiv Španjolske, dok se u drugom polufinalu sastaju Njemačka i Norveška.
Ivan Blažević

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari