MEĐUSOBNI OGLEDI

Strašni Danci su veliki favoriti protiv oslabljene Hrvatske

Photo: Pixsell/PIXSELL

Danci su osvojili zlato na dva uzastopna SP-a, a sada će pokušati doći i do trećeg

Hrvatski rukometaši večeras s početkom u 20:30 igraju naozbiljinu utakmicu do sada. Čeka ih strašna Danska u prvoj utakmici drugog kruga Svjetskog prvenstva, a dvoboj možete pratiti na RTL programu.

Danci su osvojili zlato na dva uzastopna SP-a, a sada će pokušati doći i do trećeg. Kauboji i moćni Skandinavci su međusobno igrali 18 puta na velikim natjecanjima, a omjer je potpuno izjednačen.

Večer odluke

Svaka reprezentacija ima po devet pobjeda, a vrlo vjerojatno ćemo večeras saznati tko će stići do jubilarne desete pobjede u slučaju da nakon 60 minuta na semaforu ne ostane izjednačen rezultat.

U posljednja dva nastupa slavila je Danska, na SP u Egiptu 2021. sa 38-26, a na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu u Mađarskoj s 27-25. Posljednja hrvatska pobjeda je ona s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016. godine 27-24. Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se igrati u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, drugom kanalu RTL2 i online platformi PLAY, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari