„SUCE DOVESTI U RED“: Damir Mišković svoju bezuvjetnu ostavku na sve funkcije u HNS-u pretvorio u uvjetnu

„Dogovorio sam se jučer s Damirom Vrbanovićem, ili ćemo reorganizirati sudačku organizaciju ili ćemo svatko svojim putem“, obrazložio je svoju odluku Predsjednik HNK Rijeke

„Moju ostavku ne treba posebno obrazlagati. Dogovorio sam se jučer s Damirom Vrbanovićem, ili ćemo reorganizirati sudačku organizaciju ili ćemo svatko svojim putem. Suci moraju biti profesionalci koji će odgovarati za svoj rad, rekao je Mišković danas za Radio Rijeku u mikrofon novinaru Koradu Vujnoviću.

Predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković nekoliko desetaka minuta nakon subotnje utakmice Dinamo-Rijeka iznerviran suđenjem suca uakmice Ante Vučemilovića još „vruće glave“ odaslao je poruku o podnošenju ostavke na sve funkcije u HNS-u, no kroz dva dana ipak je donekle ublažio svoju odluku.

No ne odustaje od raščišćavanja svega lošega u sudačkoj organizaciji. Nakon razgovora s izvršnim dopredsjednikom HNS-a Damirom Vrbanovićem, pojašnjava Mišković za Radio Rrijeku, za svoj je ostanak u tijelima HNS-a postavio uvjet reorganizacije sudačke organizacije.

“Stalno se bavimo urotama, ja želim da sudačku organizaciju dignemo na višu razinu, a nakon svake utakmice priča se o sucima. Nije važna samo utakmica između Rijeke i Dinama”, objasnio je Mišković za emisiju “Pod stijenama Kantride” Radio Rijeke u kojoj je još jednom prisnažio da je suđenje na derbiju bilo jako loše – s puno grešaka na štetu obje momčadi.

Damir Mišković nakon pohvale igračima i navijačima Rijeke izjavio je kako vjeruje da Rijeka ne može ostati bez titule prvaka ako ovako nastavi igrati, no ujedno smatra da svi sudonici nogometnog natjecanja – i navijači, i igrači, i funkcionari i svi drugi uključeni u domaće nogometno natjecanje – moraju smanjiti tenzije oko natjecanja te hladnije glave promišljati igru i natjecanje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views