PODRŠKA S TRIBINA

SVI NA RUJU! U srijedu polufinale Kupa Hrvatske Rijeka-Osijek; Evo uputa za navijače

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Nogometaši Rijeke u srijedu 9. ožujka dočekuju Osijek (Stadion HNK Rijeka, 18 sati) u utakmici polufinala Kupa Hrvatske

Ulazi na stadion se otvaraju u 17 sati, a prodaja ulaznica za navijače HNK „Rijeka“ je na zapadnim blagajnama na dan utakmice u vremenu od 13 sati, a na istočnim blagajnama od 16 sati.

Prodaje ulaznica na dan utakmice za gostujuće navijače NK „Osijek“ neće biti na stadionu HNK „Rijeka“. Također, zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima NK „Osijek“ neće biti dopušten ulaz na ostale tribine već samo na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

Svi navijači za ulaz na stadion moraju imati valjane EU digitalne Covid potvrde u papirnatom ili digitalnom obliku osim djece do navršenih 12 godina starosti.

Testiranje na Covid-19 moguće je na dan utakmice u poliklinici Medico u vremenu od 07:30 sati do 13 sati te na zapadnom ulazu na stadion u vremenu od 14 sati do početka utakmice.

“Molimo sve naše navijače da krenu što je ranije moguće na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja stadiona za gledatelje.”, priopćili su iz HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari