SVI NA ZAPAD: Rijeka danas u pripremnoj utakmici dočekuje Goricu

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) odmjerit će snage protiv slovenske Gorice u prvoj domaćoj pripremnoj utakmici uoči drugog dijela sezone.

Riječki nogometaši u utorak su se vratili iz Dubaija gdje su odradili desetodnevne zimske pripreme u sklopu kojih su odigrali dvije pripremne utakmice.

Izabranici Matjaža Keka i po povratku iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nastavili su s napornim pripremama, dva treninga dnevno u cilju što boljih priprema u borbi za prvo mjesto.

– Drago nam je da ćemo dobiti priliku istrčati pred domaćom publikom. U tijeku smo priprema za drugi dio sezone i, iako su noge teške, vjerujem da ćemo pružiti dobru igru i u pravom svijetlu se predstaviti pred našim navijačima. Ovom prilikom pozivam ih da nas u što većem broju dođu podržati – rekao je Mate Maleš.

Poseban protokol za gledatelje

Za subotnju utakmicu protiv Gorice vrijedit će poseban protokol za gledatelje. Zbog lošeg vremena koje je najavljeno, a da bi se svima omogućilo da utakmicu gledaju pod krovom, svi će gledatelji prvi domaći nastup HNK Rijeka u pripremnom razdoblju imati prilike pratiti na natkrivenoj zapadnoj tribini, dok će istočna ostati zatvorena.

Mole se svi gledatelji da se uzme u obzir da vlasnici kompleta ulaznica za zapadnu tribinu ostvaruju pravo da i ovu prijateljsku utakmicu gledaju sa svojih mjesta. Vlasnici kompleta ulaznica za istočnu tribinu imat će mogućnost ulaska na zapadnu tribinu uz predočenje iste. Cijena ulaznice za ostale gledatelje koji dolaze na zapadnu tribinu iznosi 30 kuna. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari