RUKOMETNI KLUB ZAMET

“Teška kategorija” na Zametu! Zamećane pojačao bivši kružni napadač Nexea visok gotovo 2 metra

Zametu se uoči početka priprema priključilo još jedno pojačanje

Radi se o 1.97 m visokom i 102 kg teškom kružnom napadaču Tomislavu Kvasteku. Kvastek je bivši igrač našičkog Nexe-a, a proteklu sezonu proveo je u Umagu.

Zamet se osim u igračkom dijelu pojačao i novim kondicijskim trenerom. Riječ je o Emilu Baltiću koji je svojevremeno već bio sa Zamećanima, a dugogodišnji je i kondicijski trener ženske odbojkaške reprezentacije s kojom je proveo proteklih 11 godina.

Tomislav Kvastek je po dolasku na Zamet rekao: ”Dolazak u Zamet je novi iskorak u mojoj karijeri i vjerujem da ću igrački napredovati u novom klubu. Zamet ima nekoliko zaista odličnih igrača i veselim se što ću im se priključiti. Ovo je za mene novi izazov obzirom na novo okruženje i jedva čekam započeti s pripremama.“

Do početka priprema preostalo je manje od tjedan dana, a prema informacijama iz kluba očekuje se dolazak još jednog vanjskog igrača iz Slovenije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari