ZNA SE KOGA BI VOLJELI NAVIJAČI

Tko će postati novi trener Rijeke? U Lilleu bijele će voditi sportski direktor Darko Raić Sudar. Za dalje – u igri pet imena?

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Spominje se ikona Armade i bivši trener rivala

Sergej Jakirović novi je glavni trener Dinama, objavio je u ponedjeljak zagrebački klub na svojim službenim stranicama i na taj način potresao hrvatsku nogometnu scenu.

Na Rujevici su šokirani, o čemu je govorio i predsjednik Mišković. Mišković je novost o Jakiroviću saznao preko Facebooka: ‘Veliki klub to ne radi. Mamić to nikada ne bi napravio…”, izjavio je jučer predsjednik HNK Rijeke.

Rijeku će protiv Lillea voditi Darko Raić Sudar. Sportski direktor Rijeke je iskusni operativac na razini HNL-a te ima licencu koja je potrebna da odradi taj posao dok Rijeka ne riješi pitanje trenera.

No, Riječani se u ovako osjetljivom trenutku trebaju brzo snaći i potražiti trajno rješenje za klupu. Među kandidatima za “vruću stolicu” su Ante Čačić, Gonzalo Garcia, Matjaž Kek, Goran Tomić i Samir Toplak.

Poznata HNL imena

Urugvajac je favorit za klupu zbog odlične igre koju je Istra pokazivala pod njegovim vodstvom, ali u derbiju Istre i Kvarenera je prošle godine bilo jako puno tenzija, o čemu je i on sam znao govoriti i pitanje je kako bi ga prihvatila već potresena riječka nogometna javnost.

Kek je svojedobno odbio treniranje Vatrenih zbog Rijeke, sve suprotno od Jakirovića i ikona je Armade, ali njegov je san nakon dugo godina Sloveniju odvesti na Euro u Njemačkoj 2024. godine. A trenutno je na dobrom putu.

Među kuloarima se spomnije i ime Ante Čačića, kao i Gorana Tomića koji je Rijeku napustio prije samo 15 mjeseci. Tu je i hrvatski “Sam Allardyce” Samir Toplak, donosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari