ŠEF RIJEKE IZNENADIO

Trener i najbolji igrač Rijeke prelaze u Dinamo? Mišković: ‘Ne vidim problem u tome’

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Već se neko vrijeme šuška o tome

Rijeka je povela u 13. minuti golom Josipa Drmića, izjednačio je Ferro u 24. minuti, a rezultat je okrenuo Dario Melnjak u 36. minuti. Od 41. minute Rijeka je igrala s igračem manje nakon što je isključen Hrvoje Smolčić. U nastavku susreta Melnjak je svojim drugim golom u 56. minuti postavio konačnih 3-1.

Hajduku je to sedmi trijumf u Kupu, a posljednji put Splićani su slavili 2013. Rijeka je pak u svom osmom finalu upisala drugi poraz.

Bio je to i drugi “jadranski derbi” u finalima hrvatskog Kupa, prije 17 godina, kada su se još igrale dvije utakmice u finalu, Rijeka je na Kantridi slavila 2-1, a potom na Poljudu pobijedila s 1-0 osvojivši Kup.

A zanimljivo je bilo i nakon susreta. Predsjedniku Rijeke Damiru Miškoviću postavljeno je pitanje odlaze li trener Goran Tomić i napadač Josip Drmić u Dinamo?

“Mislim da to trebate njih izravno pitati. Igrači i treneri dolaze i odlaze, ne vidim nikakvu tragediju u tome. Ako netko plaća više, ipak živimo u svijetu novca”, rekao je i nastavio.

“Ako će netko dobiti pet puta više nego što dobiva kod nas i prijateljski ode u Dinamo ili bilo gdje drugdje, ne vidim problem u tome. To je njegov posao, život. Kad je bio u Rijeci, dao je sve od sebe. Ja mu mogu samo zahvaliti i stisnuti ruku”, zaključio je predsjednik Rijeke, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari