KONFERENCIJSKA LIGA

U ČETVRTAK LILLE – RIJEKA (20) Đalović: Hvala navijačima koji su nas došli podržati

Idi na originalni članak
Screenshot HNK Rijeka

‘Ne vidim razloga da ne odigramo pravu mušku utakmicu’, istaknuo je Radomir Đalović

Oglas

Nogometaši Rijeke u srijedu su otputovali za Lille gdje ih u četvrtak (20 sati) očekuje prva utakmica playoffa Konferencijske lige.

Prije polaska u Francusku održana je konferencija za medije.

“Čeka nas jedna bitna utakmica za nas, igramo protiv ozbiljne ekipe koja ima jako puno kvalitetnih igrača. Ne vidim razloga da ne odigramo pravu mušku utakmicu i izvučemo dobar rezultat za uzvrat”, rekao je Radomir Đalović će voditi utakmicu nakon odlaska Sergeja Jakirovića.

“Imao sam osjećaj i pripadnost klubu i normalno mi je da sam ostao. Igrači su profesionalci i ova utakmica je za njih velika nagrada. Hvala navijačima koji su nas došli podržati u utorak i koji su nam dali veliki podstrek. Znali smo da su uz nas, ali ovim dečkima to jako puno znači. Odigrat ćemo za njih, Rijeku, ali i cijeli hrvatski nogomet”, rekao je Radomir Đalović.

Oko pitanja novog trenera očitovao se sportski direktor Darko Raić Sudar.

“Usmeno smo se dogovorili s novim trenerom, da bi se sve to ostvarilo Željko Sopić mora raskinuti ugovor s Goricom. Moram naglasiti da smo mi prvo kontaktirali Goricu. Imamo dobar odnos s predsjednikom Nenadom Črnkom, ispregovarali smo između klubova sve i tek smo onda kontaktirali trenera i ponudili smo suradnju. Ako bude sve u redu on bi u petak službeno trebao preuzeti ekipu”, rekao je Darko Raić Sudar, sportski direktor HNK Rijeka.

U videu HNK Rijeke pogledajte konferenciju za medije:

Exit mobile version