U HNK RIJECI NOVI GENERALNI DIREKTOR Luka Ivančić: „Zahvaljujem vlasnicima i upravi Kluba na ukazanom povjerenju“

Osim u svlačionici, što je za ovo doba godine očekivano, i administrativni segment kluba doživio je jednu značajnu promjenu

Luka Ivančić, dosadašnji savjetnik Uprave, zamijenit će Vladu Čohara na mjestu generalnog direktora Kluba.

– Prije nego što preuzmem ovu zahtjevnu dužnost htio bih se osobno zahvaliti Vladi na timskom radu, trudu i zalaganju koje je uložio kako bi pomogao da HNK Rijeka dođe do statusa i razine na kojem je danas. Budući da smo cijelo vrijeme usko surađivali, znam da ću s jednakim entuzijazmom nastaviti tamo gdje je Vlado stao jer nam je cilj uvijek isti – HNK Rijeka ispred svega kao uređen i uspješan nogometni klub i radni kolektiv. Isto tako ne sumnjam da ćemo svi skupa raditi kao i do sada te da mi podrška svih kolega neće izostati. Zahvaljujem vlasnicima i upravi Kluba na ukazanom povjerenju koje ću svakodnevno opravdavati svojim radom, rekao je Luka Ivančić.

Vladi Čoharu, naravno, klub zahvaljuje na dosadašnjem radu. I z kluba su mu poželjei puno sreće u nastavku profesionalne karijere. Bez obzira na odlazak, Vlado Čohar svakako ostaje jedan od nositelja novije klupske povijesti i kao takvom vrata Kluba mu ostaju zauvijek otvorena.

– Prije svega osjećam potrebu da se zahvalim Damiru Miškoviću koji mi je pružio priliku i koji me je sve ove godine svesrdno podržavao i poticao u mom radu. Također, zahvaljujem se i svim suradnicima iz sportskog i administrativnog segmenta Kluba koji su svojim radom omogućili da zajedno ostvarimo ciljeve koji su se prije šest godina činili neostvarivi. Nemoguće je u jednoj rečenici opisati tu pozitivnu energiju koja nas je vukla prema naprijed. To ostaje u meni kao jedno predivno životno iskustvo, rekao je Vlado Čohar.

– HNK Rijeka je dio mene u svakom smislu, ne samo u zadnjih šest godina i zato nemam osjećaj da je ovo ‘zbogom’, međutim osjećam da je vrijeme da se usredotočim na neke druge životne ciljeve. Osjetio sam da je sada pravi trenutak za promjenu, a nemam ni malo sumnje da će ljudi s kojima sam dosad radio nastaviti put kojeg smo zajednički zacrtali. Rezultati koje smo ostvarili ostaju u povijesti, a sada ću kao najveći navijač HNK Rijeka navijati i za to da se ispišu neke nove stranice, siguran sam, uspješne klupske budućnosti, zaključio je Vlado Čohar.

LUKA IVANČIĆ – BIOGRAFIJA

Luka Ivančić rođen je 27. srpnja 1985. godine u Rijeci gdje je pohađao osnovnu i srednju talijansku školu gdje je i maturirao. Diplomirao je 2007. na Europaen School of Economics. Od 2005. do 2009. živi u Milanu i radi u KK Armani Jeans Olimpia Milano. U razdoblju od 2010. do 2014. djelatnik je konzultantske firme za sport Creogest srl. Od. 01. lipnja 2014. do 31. siječnja 2015. zaposlenik je HNK Rijeka. Nakon toga od 01. veljače 2015. do 31. prosinca 2018. godine radi u Orlean Invest Holdingu u Nigeriji. Od 01. siječnja 2018. godine vraća se u HNK Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari