DJECA I TRENERI ODUŠEVLJENI

Video | U Kostreni održan 1. Liverpool nogometni kamp za djecu, pogledajte kako su mališani reagirali

Liverpoolov nogometni kamp za djecu na stadionu Žuknica u Kostreni okupio je brojne mlade nogometne nade. Pogledajte videoprilog!

Pod vodstvom trenera Liverpoolove akademije održan je trodnevni nogometni kamp u Kostreni. Okupio je 83 djece koji su svaki dan usavršavali svoje nogometne vještine. Treneri su oduševljeni kvalitetom mladih igrača!

Liverpoolov nogometni kamp za djecu okupio je u Kostreni na stadionu Žuknica brojne mlade nogometne nade. Ambicija, predanost, dostojanstvo i jedinstvo moto su i ključne vještine na kojima su treneri Liverpoola i domaćina NK Pomorca radili s djecom.

“Prvi put sam u Hrvatskoj i dobro se osjećamo ovdje. Vrlo smo impresionirani, ne samo sa nogometnom infrastrukturom i podrškom svih, već i sa standardom igrača i načinom na koji slušaju, daju sve od sebe i kvalitetom koju su pokazali. Definitivno ću doći i slijedeće godine.”, govori Pail O’Brien, trener LFC International Academy za Kanal Ri.

“Definitivno mislim da je jedno odlično iskustvo djeci. Suradnja s jednim ovako velikim klubom kao što je Liverpool. Neka nova saznanja, učenje usput engleskog jezika.”, kaže Martin Dorčić, koordinator NK Pomorac.

Zadovoljstvo djece najbitnija je stavka, što su definitivno I postigli.

Kamp je u tri dana trajanja svakog dana imao naglasak na drugoj temi.

“Puno nekih novih vještina koje možda nisu ovdje korištene u našim nogometnim školama i definitivno zabava, sigurno i radost svaki dan djece što se i vidi nakon treninga.”, kaže Martin Dorčić, koordinator NK Pomorac.

“Prošlo je fenomenalno. Evo ljudi su iz Liverpoola. Dobili smo jako dobar feedback od trenera i od djece. Djeca pričaju engleski. Djeca razumiju engleski. Dosta su iznenađeni s tom činjenicom, ali eto kažem – feedback je fenomenalan i djeca su dala sve od sebe. Traže da se nastavi kamp.”, zadovoljna je Paulo Županović, koordinator i predstavnik Liverpool nogometne akademije za Hrvatsku.

Izuzetan odaziv dovoljno govori o kvaliteti Liverpoolove akademije.

Ovaj atraktivni nogometni kamp u Žuknici prvi je put održan u Hrvatskoj, ali sigurno ne i posljednji, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari