SUPERSPORT HNL

U NEDJELJU RIJEKA – DINAMO (20.45) Đalović: U nedjelju pokazati da je u Ljubljani bio samo loš dan

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Dinamo (Stadion HNK Rijeka, 20.45 sati) u utakmici 5. kola SuperSport HNL-a

Bijeli dočekuju modre nakon teškog poraza u Ljubljani i ispadanja iz Konferencijske lige u playoff fazi natjecanja.

– Nakon utakmice protiv Olimpije još jednom htio bi se ispričati svim navijačima Rijeke. Nadam se i vjerujem da je to bio splet okolnosti koje nismo mogli ni zamisliti. Od prve minute sve je otišlo u drugom smjeru, rekao je Radomir Đalović osvrnuvši se još jednom na poraz u Ljubljani koji je označio kraj riječkog puta u Europi.

– Moramo što prije zaboraviti tu utakmicu i u nedjelju pokazati da je to bio loš dan. Ukazao sam igračima na nekoliko stvari, pogrešaka će uvijek biti i nije problem jer one su dio nogometa. Upozoravali smo cijelo vrijeme na pristup i da neće biti lagana utakmica, ustvrdio je trener Rijeke.

– Nije me strah nedjelje, da me je strah ne bi bio ovdje. Ne želim samo da se ponove neke stvari kao u Ljubljani. Prve stvari koje stavljam pred igrače je angažman, trka i energija i to nikad ne smije biti upitno, neovisno o tome protiv koga imamo, rekao je Đalović

Gledajući tablicu HNL-a nakon četiri kola u nedjelju je na Rujevici ogled prvo i drugoplasirane momčadi u prvenstvu.

– Rezultati govore sve o Dinamu. Napravili su odličan rezultat, imaju sjajnu ekipu, ali opet moram reći – kad krene utakmice sa svake strane je 11 igrača na terenu. Tražim samo da idu 300 na sat. Ovo je utakmica karaktera, očekujem od svojih igrača da pokažu da je ona utakmica u Ljubljani bila samo jedna potpuna blokada, zaključio je Radomir Đalović.

Konferenciju za medije uoči Dinama pogledajte u videu:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari