SUPERSPORT HNL

U NEDJELJU RIJEKA – ISTRA 1961 Đalović: Želimo pobjedu i dobru atmosferu pred Olimpiju

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju od 21 sat dočekuju Istru 1961 u 3. kolu SuperSport HNL-a

Bit će to trenerski debi Radomira Đalovića u domaćem prvenstvu i pred navijačima Rijeke kojima je kao igrač donio puno radosnih trenutaka pa se svi priželjkujemo i da trenerski opus bude jednako uspješan.

Nakon poraza od Elfsborga cilj je povratak na pobjednički kolosijek.

– Čeka nas zahtjevna utakmica protiv suparnika koji igra malo drugačije budući da njihov trener forsira nešto direktniji nogomet. Došli smo kasno iz Švedske, ali pripremit ćemo se za ovu utakmicu. Želio bih pohvaliti moje igrače koji su imali veliku želju igrati, Radeljić i Rukavina su imali visoku temperaturu, Petrovič je riskirao pogoršati ozljedu lože, naš kapetan Smolčić ima veliki problem s mišićem, ali je i on unatoč svemu želio igrati, mi smo odlučili suprotno. Poštujem njihov pristup i svaka im čast, rekao je u uvodu Radomir Đalović koji na utakmici u nedjelju neće moći računati na Smolčića, Čabraju, Godu i Kitina, dok se u kadar vraća Andrić koji u Švedskoj nije imao pravo nastupa.

– Moj posao je podignuti momčad i pripremiti je za utakmicu koja nam je izuzetno bitna da se vratimo na pobjednički kolosijek i da napravimo dobru atmosferu pred Olimpiju.

Kada je riječ o Istri 1961 jasno je da Đalović respektira njihove kvalitete.

– Gledao sam Istru 1961 protiv Dinama i Gorice, imaju trenera koji ima svoj stil, momčad koja se želi nadigravati, koja dobro koristi brzinu prema naprijed. Sigurno imaju svoje prednosti, dolaze sa svojim ambicijama, ali ja očekujem da se mi nametnemo od prve sekunde i da se sve nas pita. Očekujem dobar rezultat i da se na temelju toga dobro spremimo za četvrtak, zaključio je Radomir Đalović.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u nastavku:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari