SUPERSPORT 1. HNL

U nedjelju Rijeka – Lokomotiva (18.50); Sopić: Želimo igrati svoj prepoznatljivi nogomet

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Nogometaši Rijeke u nedjelju 4. kolovoza od 18.50 sati na stadionu HNK Rijeka dočekuju Lokomotivu u prvom kolu SuperSport HNL-u

Nakon plasmana u treće kolo kvalifikacija za UEFA Europsku ligu Bijeli će protiv Lokosa tražiti i dobar zalet na početku prvenstva.

– Očekuje nas prva utakmica protiv Lokomotive koja je izgubila dosta igrača. S druge strane mi smo malo umorni nakon europske utakmice. Ako se ne dogodi čudo bit ćemo bez Zlomislića budući da njegovi šavovi zahtijevaju nekoliko dana bez znojenja, ali nadam se da će biti spreman sljedeće utakmice. Što se ostalih tiče vidjet ćemo nakon zadnjeg treninga ima li kakvih problema, rekao je u uvodu trener Rijeke Željko Sopić.

Lokomotiva je svojevrsna nepoznanica budući da je promijenila dosta igrača u odnosu na prošlu sezonu, ali okosnicu i dalje čine iskusni igrači poput Leovca, Čopa, Mersinaja, Karačića…

– Lokomotiva ima jako dobru školu nogometa, a budući da su prisiljeni prodavati igrače svake sezone crpe mladiće iz te škole. Velika su nepoznanica, ali piše se samo rezultat. Neće biti lagano, mi sami još neke stvari slažemo, igramo utakmice svaka tri dana. Nema tu velikih pluseva ili minuseva, nedjelja 18.50 sati pa tko će koga.

Kada je riječ o receptu za prve prvenstvene bodove trener Sopić ga vidi u prvom poluvremenu protiv Corvinula.

– Igramo na svojoj Rujevici na kojoj moramo igrati svoj prepoznatljivi nogomet i što duže držati razinu igre kakvu smo imali u prvom poluvremenu protiv Corvinula u kojem je, po meni, bila na jako visokoj razini. Nadam se pritom da ćemo realizirati i neke od prilika koje ćemo stvoriti, istaknuo je Željko Sopić.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u nastavku:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari