U PRODAJI ULAZNICE ZA BASAKSEHIR: Evo što morate znati putujute li u Istanbul!

Nogometaši Rijeke u četvrtak 28. srpnja u Istanbulu (Stadion Fatih Terim, 19.30 – srednjeeuropsko vrijeme) gostuju kod Istanbul Basaksheira u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige

S obzirom da su ulaznice za utakmicu dostavljene tek u utorak, svi zainteresirani koji će putovati u Tursku mogu ulaznice kupiti u utorak od 16 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.

Cijena ulaznice je 60 kuna.

Svi navijači koji ne mogu u utorak kupiti ulaznicu, a krenut će put Istanbula, svoju ulaznicu moći će kupiti na ulazu u stadion Fatih Terim.

Ispod je plan stadiona, navijači Rijeke bit će smješteni na gostujućoj tribina (away stand).

istanbul plan stadiona

Sve navijače koji putuju na utakmicu u Tursku, HNK Rijeka upućuje da prije polaska najave svoj dolazak konzulatu Republike Hrvatske u Istanbulu na službeni mail – gkrh.istanbul@mvep.hr

Ujedno, za sve eventualne potrebe u Istanbulu navijači se mogu javiti konzulu Ivanu Mirkoviću na telefonski broj – 0090 212 293 5467 i 0090 212 293 5468.

Adresa konzulata u Istanbulu je Asmali Mescit Mah. Oteller Sok. No:1/2 34420 Tepebasi/Beyoglu Istanbul/TURKEY

Radno vrijeme konzulata je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

Uzvratni susret 3. pretkola Europske lige protiv Istanbul Basaksehira Hrvatski nogometni klub Rijeka igra 4. kolovoza na stadionu HNK Rijeka.

Počela je prodaja ulaznica za spomenutu utakmicu, a HNK Rijeka čuvat će mjesto pretplatnicima do 30. srpnja.

Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će do petka od 15 do 19 sati, dok će u subotu biti otvorene od 9 do 12 sati.

Foto: HNK Rijeka

Cijene ulaznica za utakmice Europske lige:

ulaznice europska liga

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari