1. HNL

U SUBOTU LOKOMOTIVA-RIJEKA (17.15) Rožman: Imali smo i dosta peha

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion u Kranjčevićevoj, 17.15 sati) gostuju kod Lokomotive u utakmici 20. kola Hrvatski telekom Prve lige

Nakon poraza od Gorice i remija protiv Šibenika na domaćem travnjaku, izabranici Rijeke tražit će povratak pobjedama u šestoj utakmici u posljednjih 19 dana za bijele.

– Svaka utakmica nas troši, posebice jer kroz utakmice smo bili prisiljeni loviti rezultat i to te još dodatno energetski troši. Želimo ispraviti stvari koje nisu bile dobre, iako smo imali dosta peha. Moramo biti smireni i konkretniji u realizaciji jer stvaramo puno šansi, ustvrdio je Simon Rožman uoči gostovanja u Zagrebu.

– Moramo razmišljati o sebi i biti oprezan jer igrači su pred velikim opterećenjem i moramo paziti da izbjegnemo ozljede. Pronaći ćemo sastav i igrače koji su u najboljoj formi i koji mogu odgovoriti na sve zahtjeve, rekao je Simon Rožman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari