U SUBOTU ORIJENT 1919-SOLIN (13) Krimejčani sjajnu jesen žele zaključiti s dvije domaće pobjede!

Do duge zimske stanke u okviru Druge HNL preostala su dva kola

Nogometaši Orijenta 1919 obje preostale utakmice prije zimske stanke igraju na Krimeji, i u obje žele pobjedu!

Prvi takmac je NK Solin. Utakmica se igra ove subote na Krimeji s početkom u 13 sati. Odgodite ili uranite s ručkom, jer utakmice Orijenta 1919 ove polusezone su prava poslastica!

Crveni zauzimaju visoko drugo mjesto na ljestvivi Druge HNL a tu poziciju žele svakako zadržati do kraja polusezone.

“Još samo dva kola pred nama do prvenstvene stanke. Oba igramo doma i u obje utakmice branimo drugo mjesto koje nam nosi titulu jesenskog doprvaka. Dođite i ove subote u čim većem broju na našu Krimeju, podržite naše Orijentaše u borbi protiv jakog protivnika.”, poručuje Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919.

Subotnja utakmica uvertira je i u svečanu akademiju povodom 100. godišnjice Orijenta. Svečana akademija održat će se od 19 sati u HKD na Sušaku a pozivnice su odaslane na preko 300 adresa (!), među njima i na one gradonačelnika Obersnela, župana Komadine, ministara Capellija i Butkovića te mnogih drugih prijatelja kluba i osoba iz javnog života Rijeke, županije i cijele Hrvatske.

Na Akademiji će se predstaviti i klupska monografija autora Marinka Lazzaricha (tiskana u 500 primjeraka!).

“Svi su dobrodošli! Dali smo sve od sebe kamko bi pozvali mnoge bivše igrače, međutim nemoguće je obuhvatiti sve. Tko god nije pozvan, a osjeća potrebu u subotu biti dio Akademije, neka se javi u klubu pa će dobiti pozivnicu”, istakao je Koljanin na današnjem obraćanju novinarima.

Za nadati se da će se veliki jubilej obilježiti uz novi trobod ostvaren na travnjaku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari