U SUBOTU ORIJENT 1919-SOLIN (13) Krimejčani sjajnu jesen žele zaključiti s dvije domaće pobjede!

Idi na originalni članak

Do duge zimske stanke u okviru Druge HNL preostala su dva kola

Oglas

Nogometaši Orijenta 1919 obje preostale utakmice prije zimske stanke igraju na Krimeji, i u obje žele pobjedu!

Prvi takmac je NK Solin. Utakmica se igra ove subote na Krimeji s početkom u 13 sati. Odgodite ili uranite s ručkom, jer utakmice Orijenta 1919 ove polusezone su prava poslastica!

Crveni zauzimaju visoko drugo mjesto na ljestvivi Druge HNL a tu poziciju žele svakako zadržati do kraja polusezone.

“Još samo dva kola pred nama do prvenstvene stanke. Oba igramo doma i u obje utakmice branimo drugo mjesto koje nam nosi titulu jesenskog doprvaka. Dođite i ove subote u čim većem broju na našu Krimeju, podržite naše Orijentaše u borbi protiv jakog protivnika.”, poručuje Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919.

Subotnja utakmica uvertira je i u svečanu akademiju povodom 100. godišnjice Orijenta. Svečana akademija održat će se od 19 sati u HKD na Sušaku a pozivnice su odaslane na preko 300 adresa (!), među njima i na one gradonačelnika Obersnela, župana Komadine, ministara Capellija i Butkovića te mnogih drugih prijatelja kluba i osoba iz javnog života Rijeke, županije i cijele Hrvatske.

Na Akademiji će se predstaviti i klupska monografija autora Marinka Lazzaricha (tiskana u 500 primjeraka!).

“Svi su dobrodošli! Dali smo sve od sebe kamko bi pozvali mnoge bivše igrače, međutim nemoguće je obuhvatiti sve. Tko god nije pozvan, a osjeća potrebu u subotu biti dio Akademije, neka se javi u klubu pa će dobiti pozivnicu”, istakao je Koljanin na današnjem obraćanju novinarima.

Za nadati se da će se veliki jubilej obilježiti uz novi trobod ostvaren na travnjaku!

Exit mobile version