2. HNL

Video | U SUBOTU ORIJENT – BSK (16.30) Jure Srzić: ‘Očekujemo pobjedu i podršku s tribina’

HNK Orijent 1919 u subotu ugošćuje BSK Bijelo Brdo

Važna utakmica za Krimejčane igra se u okviru 4. kola 2. HNL

“Nakon tri kola imamo 3 boda, al OK idemo u ovu sljedeću. Očekujemo pobjedu, očekujemo dobru igru, dobar napad, dobru obranu i ne sumnjam u dečke da će to napraviti.”, kaže Jure Srzić, trener HNK Orijenta 1919 za Kanal Ri.

Gostujuća ekipa do sada ima dva poraza

“Ulazak u prvenstvo je uvijek stresan, prvih par kola nikad ne daje jasnu sliku bilo koje ekipe. Mi ćemo napraviti sve da oni ostanu u toj maloj mini-krizi a mi da nastavimo uzlazni trend i da ostvarimo prvu pobjedu.”, dodaje trener Srzić.

Unatoč izostanku pobjeda u prve tri utakmice, momčad Orijenta je sada kompletna te svi mogu konkurirati u subotnjem susretu.

“Tri puta nismo izgubili ali nismo ni pobjedili. Pokazalo se dobre kvalitete, ja sam uvjeren da je momčad dobro trenirana i dobro vođena i da će to biti jedna dobra prilika da osvojimo prve bodove.”, mišljenja je Marinko Koljanin, dopredsjednik i sportski direktor HNK Orijenta 1919.

S Krimeje su potvrdili dva nova pojačanja

“Zadnjim danom prijelaznog roka smo dogovorili Matea Monjca, to smo već rekli, koji je povratnik, koji je bio dvije tri godne najbolji igrač Orijenta pa i ponajbolji igrač u 2. HNL.”, otkrio je Koljanin

“Zadnjeg dana prijelaznog roka smo odlučili potpisati sa Nerimanom Kočevićem, to je sada već bivši igrač Željezničara i mladi reprezentativac U-19 Bosne i Hercegovine. Potpisali smo s njime dvogodišnji ugovor.”, otkrio je Koljanin.

A osim pojačanja, novost u redovima Orijenta su i četvorica igrača koji će svoju karijeru privremeno nastaviti na posudbama.

“Margana smo uspjeli posuditi u Jadran Ploče, tamo već brani i jako nas veseli i to dobro, Jelić je otišao u Krk i jučer smo dogovorili sa Jadran Porečom, oni su nas tražili nekakvu pomoć i dogovorili das im odu Patrik Srzentić i Noa Zuliani. Oni su od jučer isto članovi Jadrana Poreč, već u subotu mogu igrati za njih.”, dodao je Koljanin, dopredsjednik i sportski direktor HNK Orijenta

Svoja očekivanja od 4. kola podijelio je novi igrač Orijenta Filip Dujmović koji je ovog ljeta došao na posudbu iz HNK Rijeke. Komentirao je i dosadašnje golove koje su postigli igrači iz obrane.

A pobjeđivanje, nadaju se, započinje već utakmicom protiv BSK-a Bijelo Brdo u subotu 1.rujna od 16: 30 sati, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari