SUPERSPORT HNL

Video | U subotu Rijeka – Lokomotiva (15); Pjaca: Prava smo klapa, stvarno uživam u nogometu

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Lokomotivu (Stadion HNK Rijeka, 15 sati) u utakmici 23. kola SuperSport HNL-a. Lokomotiva je uz Rijeku trenutno u najboljoj formi, u posljednjih pet utakmica osvojila je 11 bodova.

Niz pobjeda s kojima je Rijeka preuzela i zadržala prvo mjesto pokušat će se nastaviti u subotu na ispunjenoj Rujevici. Od 15 sati stiže Lokomotiva koja ne zna za poraz u ovoj godini.

“Igramo protiv jedne ekipe koja je trenutno u jako dobroj formi, u uzletu, izrazito mlada ekipa, ali isto tako vidi se da su željni dokazivanja. Neće nam biti lako s obzirom da su u dobroj formi i imaju puno samopouzdanja”, rekao je Marko Pjaca na konferenciji za medije.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

I trener Sopić i Pjaca igrali su u Lokomotivi iz koje nose lijepe uspomene.

“Dobro rade, daju šansu mladim igračima, nemaju pritiska, što je jako bitno za mladog igrača, daju im priliku da se dokažu. To se i vidi svake godine, ispliva netko od tamo, tako je bilo i kad sam ja bio, jedno vrlo vrlo pozitivno iskustvo”, dodao je Pjaca.

Upravo mladi igrači forte su riječkog protivnika, a oni budu posebno inspirirani u ovakvim utakmicama protiv vodeće momčadi lige.

Rijeka je lider i igra na svom terenu pred svojim navijačima koji su dodatna vrijednost ove ekipe.

“Igramo jako bitnu utakmicu, mislim svaka je bitna, postavit ćemo se dominantno pred našim navijačima. Od prve minute ćemo krenuti po tri boda pa ćemo vidjet gdje ćemo završiti”, rekao je trener Željko Sopić.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ono što trenera Sopića veseli je povratak većine ozlijeđenih igrača koji su propustili zadnje utakmice.

Pobjeda u Velikoj Gorici u uvjetima koji ne dopuštaju nogometnu igru napunile su momčad dodatnim samopouzdanjem ali i pokazale da je Rijeka prava ekipa koja diše zajedno.

Nagrada stiže u vidu opet rasprodane Rujevice, navijača koji jedva čekaju sljedeću utakmicu, te se već sada spremaju za invaziju na Maksimir. Klub navijača Armada Rijeka organizira bijeli vlak za utakmicu koja se igra sljedeću nedjelju protiv Dinama. Prijave kreću od petka od 18 sati u Klubu navijača na adresi Slaviše Vajnera Čiče 5b, donosi Kanal Ri.

U videu pogledajte cijelu konferenciju za medije:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari