U SUBOTU RIJEKA-LOKOMOTIVA: U prodaji ulaznice za utakmicu protiv „filijale“ koja stremi Europi

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 21 sat) dočekuju Lokomotivu u utakmici 5. kola MAXtv Prve lige

Ulaznice za ogled protiv zagrebačkog sastava možete kupiti do petka na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka od 15 do 19 sati.

Na dan utakmice blagajne na zapadnom ulazu radit će od 15 do 22.45 sati, dok se istočne blagajne otvaraju od 19 sati.

Sve cijene ulaznica možete pronaći ovdje.

Zagrebačka momčad prošle sezone nije pronašla recepet za izabranike Matjaža Keka, te je u pet utakmica upisala pet poraza uz gol razliku 9:2.

Iako je osigurala plasman u play-off Europske lige, Lokomotiva je nakon četiri kola i dalje bez pobjede uz dva remija i dva poraza.

Rijeka je u posljednjih deset utakmica protiv Lokomotive (sedam prvenstvenih i tri Kupa) upisala devet pobjeda i samo jedan poraz koji je stigao 9. ožujka 2015. godine kada je Jerko Leko u posljednjoj minuti bio siguran s bijele točke.

Najviše utakmica u međusobnim ogledima odigrali su Karlo Bručić (14) i Ivan Močinić (13), dok listu strijelaca predvode Andrej Kramarić sa sedam i Anas Sharbini sa šest golova.

Matjažu Keku bit će ovo 14., a Tomislavu Ivkoviću 13. utakmica protiv Lokomotive odnosno Rijeke. Slovenski trener upisao je dosad devet pobjeda, jedan remi i tri poraza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari