SUPERSPORT HNL

U subotu Slaven Belupo – Rijeka (15); Sopić: Od prve minute moramo pokazati gard pobjednika

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Slaven Belupa (Gradski stadion, 15 sati) u okviru 27. kola SuperSport HNL-a

Rijeka u Koprivnicu stiže na prvom mjestu HNL-a, a prvi ogled dvaju ekipa u Koprivnici pripao je bijelima uz eurogol Nike Galešića.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv Slavena Belupa, jako dragog kluba gdje sam proveo dvije jako lijepe godine koje su bile jako uspješne. Dosta nezgodno gostovanje, ali ako želimo ostati na ovom tragu moramo pokušati uzeti tri boda i reprezentativnu pauzu dočekati na poziciji na kojom smo trenutno. da će biti lagano, neće. Gledao sam zadnji par utakmica Slaven Belupa, iako je rezultat izostao, igraju dobar nogomet. Maksimalan respekt ekipi Slaven Belupa, rekao je Željko Sopić u najavi utakmice.

– Ako želimo uzeti tri boda morat ćemo odigrati bolju utakmicu od one u prvom dijelu prvenstva u Koprivnici. Slaven ima dobrih igrača koji mogu napraviti razliku. Ova Rijeka će, dok sam ovdje, igrati napadački. Moramo pokazati gard pobjednika od prve minute, rekao je Sopić.

Utakmicu protiv Slaven Belupa najavio je i Bruno Goda.

– U Koprivnici samo proveo pet lijepih godina, bit će se lijepo ponovo vratiti. Nije tajna da idemo po tri boda, napravit ćemo sve da u tome uspijemo. Slaven je u rezultatskoj krizi, ali igraju dobro što su pokazali u posljednjem kolu protiv Dinama, ustvrdio je Bruno Goda.

U videu pogledajte konferenciju za medije:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari