U utorak počinje prodaja ulaznica za finale Kupa Hrvatske, susret Rijeke i Dinama u Puli!

Hrvatski nogometni klub Rijeka obavještava sve navijače da će prodaja ulaznica za finale Kupa Hrvatske početi u utorak 14. svibnja

Finale Kupa između Rijeke i Dinama odigrat će se 22. svibnja na stadionu Aldo Drosina u Puli (18 sati).

Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka radit će od 15 do 21 sat od utorka do subote. U prodaji će biti 1536 ulaznica za južnu tribinu po cijeni od 80 kuna i 200 ulaznica za zapadnu tribinu po cijeni od 150 kuna.

Ulaznice će u prvom periodu moći kupiti isključivo navijači koji su ujedno i članovi i pretplatnici HNK Rijeka. Pri kupnji ulaznica obavezno je imati osobni dokument s fotografijom.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz obavezu da predoči sve potrebne dokumente (osobni dokument, članska iskaznica, pretplata) osoba za koje kupuje ulaznice.

Period zaštićene prodaje za pretplatnike i članove traje do subote 18. svibnja, te će preostale ulaznice krenuti u slobodnu prodaju u nedjelju 19. svibnja.

U nedjelju će blagajne raditi od 9 do 15 sati, ponedjeljak (20. svibnja) od 15 do 21, te utorak (21. svibnja) od 15 do 18 sati.

Svi kanali za prodaju ulaznica zatvaraju se u utorak 21. svibnja u 18 sati, te na dan utakmice 22. svibnja nema prodaje ulaznica.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views