UEFA otkazala hotelske rezervacije, Europsko prvenstvo bit će održano 2021. godine

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Europsko prvenstvo u nogometu neće biti odigrano ove, već iduće godine, UEFA je priopćila predstavnicima Udruženja klubova i nacionalnim savezima na videokonferenciji….

Nakon što je ranije tijekom dana stigla informacija o otkazivanju hotelskih rezervacija koje je UEFA rezervirala u hotelima diljem Europe za potrebe smještaja tijekom Europskog prvenstva, bilo je jasno kako se Prvenstvo definitivno neće odigrati u predloženom terminu, prenosi Sportnet

Ostao je upitnik tek hoće li biti smješteno krajem godine što je bio jedan od prijedloga ili za sljedeće ljeto. Odluka je pala na ljeto 2021. godine što je UEFA i prezentirala tijekom videokonferencije.

Očekivana i logična odluka koja će stvoriti najmanje problema u kalendaru, omogućiti pokušaj dovršavanja ove sezone i odrađivanje sljedeće u potpunosti.

Norveški nogometni savez je putem Twittera prvi objavio tu vijest i potvrdio kako će Euro 2021. godine biti odigran u razdoblju od 11. lipnja do 11. srpnja.

Odluku o odgađanju Europskog prvenstva do ljeta 2021. godine podržavali su mnogi savezi, većina njih, a među njima i HNS. Davor Šuker već je istaknuo kako će se zalagati za odgodu Europskog prvenstva.

Zbog pandemije koronavirusa bilo je nemoguće za očekivati da će se Euro održati u unaprijed određenom terminu, važna stavka su i nacionalna prvenstva i Uefa je tražila da se ona dovrše, a na koji način, ostaje na savezima.

Sportnet.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari