UOČI DVOBOJA RIJEKA-KOLOS Rožman: “Ne želim prihvatiti mentalitet da će biti lako”

Foto: HNK Rijeka

Nakon što su jučer saznali da će na Rujevici u sklopu 3. pretkola Europske lige ugostiti Kolos iz Ukrajine, nogometaši Rijeke su danas u ždrijebu doigravanja izvukli moguće suparnike ukoliko budu uspješniji od kluba iz Kovalivke. 

Rijeka je jučer saznala protivnika u 3.pretkolu Europske lige. Na Rujevicu stiže ukrajinski Kolos iz Kovalivke koji, kako kaže trener Simon Rožman, nije potpuna nepoznanica jer je ta momčad već skautirana od strane stručnjaka u riječkom prvoligašu.

  • Gaje tipični ruski odnosno ukrajinski tip nogometa, čvrsto i agresivno igraju u fazi obrane i primaju jako malo golova. Čitao sam negdje da bi to trebala biti laka utakmica, međutim mi nećemo prihvatit taj mentalitet, jer smatram da samo ako ginemo jedan za drugoga na terenu te uz našu kvalitetu u obrani i napadu, možemo probiti taj zid, kazao je Simon Rožman, trener HNK Rijeke.

Ukoliko budu bolji od Kolosa u toj jednoj utakmici, nogometaši Rijeke će se otisnuti put Danske ili Poljske gdje će se boriti za ulazak u skupine Europske lige.

  • Sav fokus je na 3. pretkolu jer je to jako bitna utakmica za klub, međutim očekivano je da nas čekaju jake momčadi u playoffu, ali kažem, ne mislimo još o tome, zaključio je Rožman.

Cijeli razgovor pogledajte u videu:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari