"KREPAT MA NE MOLAT!"

UOČI HAJDUKA Armada odaslala mobilizacijsku poruku: “Nećemo opravdanja, hoćemo pobjedu!”

“Sada treba skupiti glave, pokazati karakter i kao ekipa izaći iz krize”, poručuju iz Armade

Nogometaši Rijeke u subotu na Rujevici od 17.30 sati dočekuju Hajdu u utakmici 23. kola Hrvatski telekom Prve lige. Samo 17 dana nakon zadnjeg Jadranskog derbija na Rujevici, kojeg su bijeli nesretno izgubili u posljednjim sekundama utakmice nakon što nisu iskoristili neke svoje šanse za gol, Rijeka i Hajduk još će jednom odmjeriti snage.

Nakon obećavajućeg ulaska Rijeke u polusezonu (pobjeda nad Dinamom!), Jadranski derbi – ukupno 160. stiže u nezgodnom trenutku za bijele, nakon serije neuvjerljivih igara praćenih slabijim “ulovom” bodova od očekivanog.

Stoga su iz Armade pred današnju utakmicu putem društvenih mreža odlučili bijelima odaslati apel ohrabrenja ali i zahtjev za “prolijevanjem znoja” na terenu! Svoju objavu na Facebook profilu Kluba navijača Armada upotpunili su fotografijom navijanja Armade na jednom od posljednjih riječki treninga nogometaša Rijeke.

Objavu KN Armada prenosimo u cijelosti:

KREPAT MA NE MOLAT!!

S Rijekom smo prošli i najljepše i najteže trenutke, i borbe za trofeje i borbu za ostanak, europske stadione i blato HNL močvare, ali uvijek smo najviše cijenili bezrezervnu borbu za najdraži dres kao što smo uvijek i pružali bezrezervnu podršku pogotovo u trenucima kada Rijeci ne ide.

Kao što se zaslužio naklon nakon krstarenja Europom, kao što se osjećao ponos nakon toga.

Tako sada treba skupiti glave, pokazati karakter i kao ekipa izaći iz krize, jer opravdanja za ne ostaviti srce na terenu nema.

NEĆEMO OPRAVDANJA, HOĆEMO POBJEDU!“, napisali su iz KN Armada u objavi na svom službenom Faccebook profilu.

KREPAT MA NE MOLAT!!
S Rijekom smo prošli i najljepše i najteže trenutke, i borbe za trofeje i borbu za ostanak,…

Objavljuje KN Armada RijekaSubota, 27. veljače 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari