UOČI UTAKMICE S OSIJEKOM Samardžić: Na novom stadionu ambijent je doista poseban

U miru novog trening kampa nogometaši Rijeke odradili su još jedan trening u pripremi utakmice protiv Osijeka (nedjelja, 21 sat, stadion HNK Rijeka).

Atmosfera u momčadi već je uobičajeno na visokoj razini, pobjeda protiv Splita dodatno je podigla samopouzdanje i svi čvrsto vjeruju u još jednu dobri partiju momčadi Matjaža Keka.

– Znali smo da nas negdje mora krenuti, da će se dogoditi taj “klik” kojim ćemo remije okrenuti u pobjede. Po mom sudu u Splitu smo odigrali vrlo dobru utakmicu na svim razinama, grizli za svaku loptu i za to smo nagrađeni. Samo takav pristup dat će ploda i njemu sigurno želimo težiti. Osijek je opasna momčad, njihovi rezultati nas neće zavarati već ćemo pružiti svoj maksimum da pred svojim navijačima osvojimo tri boda – rekao je branič Miral Samardžić, pouzdana karika u momčadi Matjaža Keka koja je u utorak odigrala pripremnu utakmicu protiv Orijenta.

Broj gledatelja i pozitivna atmosfera na utakmici protiv međužupanijskog ligaša svakako su dobra najava pred nadolazeći ogled s Osijekom. Kada tome dodamo i da je stadion HNK Rijeka na dosadašnje dvije utakmice bio rasprodan ne treba dvojiti da će još jednom zablistati u bijelom, a vjetar u leđa vjernih navijača značajan adut u lovu na nove prvenstvene bodove.

– Stvarno je fascinantno koliko je broj gledatelja došao na jednu trening utakmicu. Kada vidiš sve te navijače koji stoje iza tebe, kada osjetiš njihovu podršku ne možeš nego ginuti za svaku loptu. Na novom stadionu ambijent je doista poseban, ta blizina tribina odnosno navijača i na nas igrače prenosi neku dodatnu energiju i stvarno je gušt igrati u takvom ozračju. Nadam se da će se tribine ponovo bijeliti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti pobjedu Rijeke – zaključio je Miral Samardžić. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari