BUDUĆNOST BIJELIH

Upoznajte nadolazeće zvijezde HNK Rijeke: Noel, Strahinja i Borna su mlade nade koje kucaju na vrata prve ekipe!

Idi na originalni članak

Noel Bodetić, Borna Panić, Strahinja Tešović… Ako niste još čuli za ova imena, velika je vjerojatnost da ćete ih u skoroj budućnosti pobliže upoznati u bijelom dresu.

Oglas

Bodetić, Panić i Tešović popisali su profesionalne ugovore s HNK Rijeka produživši svoju vjernost klubu. HNK Rijeka je tako još jednom dokazao svoj stav i vjeru u mlade igrače koji su dokazali svoju kvalitetu na travnjaku.

Radi se o igračima koji odlično igraju u juniorskom uzrastu i polako kucaju na vrata prve ekipe sljedeći put Matije Frigana, Veldina Hodže, Nike Galešića, Ivana Smolčića, Adriana Libera… Igrača koji su zacrtanim putem kroz uzraste Škole nogometa i posudbe u niželigašima iscrtali svoj nogometni put prema prvoj ekipi Rijeke u kojoj danas pružaju odlične igre.

Bodetić je u Rijeku stigao 2018. godine i ustalio se na lijevom boku u svim uzrastima. Radi se o motoričnom igraču, odličnih odlika u kojima se za publiku posebno ističe sjajan udarac, te milimetarski točan ubačaj. Bodetić plijeni svojim nastupom na travnjaku i pristupom, te ne iznenađuje da u odličnoj juniorskoj ekipi ove sezone nosi kapetansku traku, te je član mlađih uzrasta hrvatskih reprezentacija.

O kvaliteti Borne Panića dovoljno govori činjenica da je 2019. godine otišao u Juventus. Radi se o velikom talentu, izrazite nogometne kvalitete. Kao ulazni junior standardno igra i motor je ekipe koja se ove sezone bori za naslov prvaka. Krasi ga ogroman kapacitet trke, odlična tehnika, igrač koji radi razliku u sredini terena i koji ima veliki potencijal da u budućnosti bude stožeran igrač prve ekipe. Poput Bodetića i Panić je član mlađih uzrasnih reprezentacija Hrvatske.

Novopridošlo ime u riječkim redovima je Strahinja Tešović, zadnji vezni koji je ujedno reprezentativac Crne Gore do 19 godina. Tešović je doveden kao veliki potencijal, igrač velikog kapaciteta na uvijek potrebnoj poziciji, a o njegovoj kvaliteti dovoljno govori da su ga u svoje redove htjeli dovesti Partizan i Crvena zvezda.

Noel Bodetić, Borna Panić i Strahinja Tešović, samo su neka od imena u nizu niza talenata koji u posljednje vrijeme plijene pažnju u Školi nogometa Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka u kojoj svaki dan vrijedno treniraju veliki broj mladih nogometaša.

Naši juniori ove sezone igraju odlično, bore se za naslov prvaka i sanjaju da jednog dana zaigraju u prvoj momčadi Rijeke.

Exit mobile version