NA ZAMETU OPET I BOGAT INTRO SHOW

URNEBES! Ovo morate vidjeti: Đurđa i Franko najavljuju subotnju utakmicu RK Zamet – RK Metković

Idi na originalni članak

Nakon rijetko viđenog ambijenta u protekloj utakmici, u kojemu su uživali brojni posjetitelji, Zamećani na zanimljiv način najavljuju subotnju utakmicu u kojoj dočekuju ekipu Metković – Mehanike

Oglas

Zamećanima su se ovoga puta u najavi utakmice priključili izrazito popularni Đurđa i Franko, odnosno Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca i snimili zanimljiv skeč u kojemu su (ne)vidljive sportske sposobnosti ova dva istaknuta sportaša.

Uprava Zameta ponovo se potrudila prirediti atraktivan ambijent u kojemu će uživati svi posjetitelji, ali i stvoriti dodatni motiv igračima Zameta. Kao i u protekloj utakmici svi gledatelji i ove će subote moći uživati u scenografski bogatom intro show-u kakav je moguće vidjeti na parketima Bundeslige, a ovoga puta u funkciji će biti još više produkcijskih uređaja – njih čak 80!

Screenshot

S obzirom da se nagradna igra u poluvremenu protekle domaće utakmice pokazala kao pun pogodak, posjetitelji će se i ovoga puta moći zabaviti uz “Dogma Handball Animation” u sklopu kojega će se natjecati oni najmlađi u zabavnoj igri, dok će odrasli imati prilike osvojiti LED televizor zahvaljujući pokrovitelju Dogma nekretnine.

Utakmica se igra u subotu, 28.09. s početkom u 18 sati dok intro light show počinje u 17.50 h.

Ulaznice je moguće kupiti putem sustava mojekarte.hr.

Exit mobile version