VATERPOLO Mlađi juniori Primorja EB treći na Prvenstvu Hrvatske!

Mlađi juniori (2004. godište i mlađi) osvojili su treće mjesto na finalnom turniru Prvenstva Hrvatske u vaterpolu

Kraj veljače i prvi dani ožujka rezervirani su za zimski dio natjecanja mlađih juniora u vaterpolu. Oni su od 27.02. do 01.03. igrali finalni turnir Prvenstva Hrvatske s kojeg se primorjaši vraćaju okićeni brončanim odličjem za osvojeno treće mjesto.

Primorjaši su turnir započeli porazom protiv drugoplasirane ekipe Juga AO (6:14), a pobjedama protiv Mornara BS (8:7) i KPK (16:5) u grupnoj fazi osigurali su četvrtfinale protiv ekipe HAVK Mladosti (12:11).

Poraz u polufinalu protiv osvajača turnira Jadrana ST (14:6) izbrisan je osvajanjem medalje u dvoboju s OVK POŠK koji su Primorjaši preokrenuli iz 6:3 za goste u konačnih 8:7 za Primorje.

Primorjaši se pored bronce vraćaju i s nagradom za najboljeg golmana turnira – Maurom Ivanom Čubranićem!

Konačni poredak ekipa:

Jadran ST
Jug AO
Primorje EB
OVK POŠK
Mornar
HAVK Mladost
Zadar 1952
KPK

Brončani Primorjaši:

Mauro Ivan Čubranić, Bruno Smokvina, Karlo Tadejević, Gabrijel Burburan, Vito Trošelj, Teo Kažoki, Noa Švaić, Vladimir Sotošek, Viktor Tončinić, Luka Babić, Josip Sorić, Kristian Vekić, Mauro Dipić, Teo Sinožić, Dominik Abramović

Trener: David Burburan

Bravo dečki!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari