VIAREGGO CUP: Juniori Rijeke pobijedili Euro New York

Juniori Rijeke pobijedili su Euro New York 2:0 u drugom kolu razigravanja po skupinama na međunarodnom turniru “Viareggio cup”

Rijeku je do pobjede odveo dvostruki strijelac Dukađin. U drugoj utakmici u skupini Juventus je pobijedio Benevento 2:1.

Na prvi pogodak čekalo se do 36. minute. Vuk je povukao brzu kontru, pobjegao obrani i izašao sam pred vratara Besta. Best je obranio njegov pokušaj, ali lopta se odbila samo do Dukađina koji sa nekih sedamnaest metara pogađa praznu mrežu za 1:0.

Isti igrač povisio je vodstvo u 79. minuti. Črnko je srušen u kaznenom prostoru, sudac je pokazao na bijelu točku, a Dukađin sigurno realizirao za 2:0.

Sjajnu priliku propustio je Dukađin u 68. minuti kada je sam izašao pred Besta, zaobišao ga, ali njegov udarac otišao je pokraj gola.

Prvu priliku Rijeka je imala u sedmoj minuti kada je Črnko ubacio, ali je Vuk bio prekratak. Zatim je zaprijetio Ristovski u 25. minuti. Nakon ubačaja Črnka iz slobodnog udarca s desne strane, glavom je pucao iz blizine, a lopta je otišla tik uz vratnicu.

Euro New York prvi put je zaprijetio u 15. minuti. Nakon ubačaja iz slobodnog udarca lopta je otišla pored gola.

U 29. minuti Santucci je iskoristio pogrešku obrane i pucao iskosa s ruba peterca, ali Pandur je sjajnom reakcijom sačuvao mrežu.

U nastavku Rijeka je odmah zaprijetila preko Črnka. Nogometaš Rijeke potegnuo je s osamnaest metara, ali vratar Best je bio spreman. Dukađin je probao s ruba šesnaesterca, ali je pogodio vanjski dio mreže.

U 57. minuti, Štefulj je nakon kornera izbio s crte i sačuvao vodstvo Rijeke. Pred kraj utakmice Vilcini je pucao pokraj gola sa sedamnaest metara.

RIJEKA – EURO NEW YORK 2:0

Utakmica 2. kola Viareggio cupa: Rijeka – Euro New York 2:0. Sudac: Di Graci (Como).

Strijelac: 1:0 Dukađin (20′), 2:0 Dukađin (80′).

Žuti kartoni: Štefulj (Rijeka), Yanes jr. (Euro New York).

RIJEKA: Pandur, Štefulj, Čeliković, Mulac, Svetić (od 82′ Pintarić), Vuk (od 89′ Jurešić), Ristovski, Črnko (od 87′ Bušnja), Smolčić, Lepinjica, Dukadin.

EURO NEW YORK: Best, Rodriguez (od 60′ Briscoe), Previte (od 72′ Buljubašić), Ponieman (od 60′ Yanes jr.), Ziyaev (od 81′ Konate), Santucci, Maiello, Yanez (od 81′ Giardina), Canalicchio, Vargas (od 81′ Vilcini), Canali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari