Alexander Gorgon odigrao 100. utakmicu u dresu Rijeke!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Remi protiv Intera sigurno nije bila utakmica kakvu je zamišljao u svom 100. nastupu u dresu Rijeke

Alexander Gorgon postigao je pogodak u utakmici protiv Intera što je ujedno bio njegov prvi nastup u prvenstvu ove sezone nakon problema s ozljedom.

– Nismo zadovoljni, nismo osvojili bod, nego smo izgubili dva. Sad nas čeka reprezentativna pauza, moramo skupiti glave i napraviti dobru atmosferu jer čeka nas Hajduk, rekao je Alexander Gorgon.

U 100 utakmica u dresu Rijeke Alex je upisao 36 pogodaka, 28 u prvenstvu, četiri u Kupu Hrvatske i četiri u europskim natjecanjima pritom je bio važan dio momčad koja je osvojila duplu krunu u sezoni 2016./2017., te Kup Hrvatske u sezoni 2018./2019.

– Imao sam dosta lijepih utakmica u dresu Rijeke. Izdvojio bi moju prvu utakmicu kada sam krenuo od prve minute, bilo je to protiv Dinama na Rujevici kada sam postigao dva pogotka. Tu je i pogodak u Maksimiru u utakmici u kojoj nismo smjeli izgubiti kada smo se borili za naslov prvaka, zaključio je Alexander Gorgon.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari