KRAJ SEZONE

Andrijašević otkrio u koji klub odlazi iz Rijeke: ‘Evo, sad vam mogu to potvrditi’

Foto: Mateo Levak/Riportal

‘Previše je tu emocija, od prve sezone, pa do igranja u Europi i kupu, tek kad prespavam ću shvatiti što se dogodilo. Svi znamo u kakvim smo uvjetima radili posljednjih nekoliko mjeseci’, zaključio je dosadašnji kapetan Rijeke

Nakon dramatičnog raspleta posljednjeg kola Prve HNL prvaku Dinamu i doprvaku Osijeku u europskim natjecanjima pridružit će se Rijeka i Hajduk, dok je Varaždin ispao iz elitnog razreda hrvatskog nogometa.

Rijeka i Gorica su u direktnom okršaju na Rujevici odlučivali tko će u Europu, a na koncu su slavili domaćini sa 2:1.

Nakon plasmana u Europu, dosadašni kapetan Rijeke Franko Andrijašević progovorio je za RTL.

Više u VIDEOPRILOGU:

‘Okrećem novi list u svom životu’

“Bila je ovo jedna epska bitka i stvarno sam presretan. Ovaj klub može biti ponosan. Malo tko je očekivao da ćemo ovo napraviti nakon serije loših rezultata”, rekao je Andrijašević pa za RTL otkrio gdje će nastaviti karijeru.

“Ovo je bila moja zadnja utakmica za Rijeku, sad mogu i potvrditi da odlazim u Kinu. Okrećem novi list u svom životu, ali ovu atmosferu nikad neću zaboraviti”, rekao je Andrijašević.

“Previše je tu emocija, od prve sezone, pa do igranja u Europi i kupu, tek kad prespavam ću shvatiti što se dogodilo. Svi znamo u kakvim smo uvjetima radili posljednjih nekoliko mjeseci”, zaključio je dosadašnji kapetan Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari