ARANŽMANI ZA SALZBURG GOTOVO RASPRODANI Ristovski: Sve misli usmjerene prema srijedi

Idi na originalni članak

Nogometaši Rijeke u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrat će protiv momčadi Salzburga. Prva utakmica na rasporedu je u Salzburgu u srijedu 26. srpnja a uzvrat će se odigrati u Rijeci 2. kolovoza.

Oglas

Klub navijača Armada Rijeka organizira odlazak autobusima u Salzburg na utakmicu RB Salzburg – Rijeka koja se igra u srijedu od 18.45h. Iz Klub navijača Armada stiže informacija kako su sve ulaznice za utakmicu koje su išle preko KNA – rasprodane!

Svi koji su rezervirali svoje ulaznice preko KNA moći će ih podignuti u ponedjeljak i utorak od 19-21h. Ostatak će se prodavati na zapadnim blagajnama na Rujevici od ponedjeljka.

Prijave za organizirani odlazak autobusima na utakmicu u Slazburg zaprimaju se još u ponedjeljak i utorak od 19-21. Cijena puta za članove je 350kn, dok je za ostale 400kn, ulaznica za utakmicu je uračunata u cijenu.

Iz Autotransove putničke agencije A Travel obavijestili su nas kako su zasad rasprodali šest navijačkih autobusa za Salzburg a po potrebi, nakon današnje ponude ulaznica (koje još danas ujutro nisu stigle iz Austrije!), taj će se broj povećati.

Podsjetimo, zainteresirani navijači mogu u Salzburg putem rečene putničke agencije po sljedećim uvjetima: polazak autobusa u Salzburg je u srijedu u 04,30 s autobusnog kolodvora Krk odnosno u 05,30 sa Žabice, a povratak je odmah nakon utakmice.

Cijena aranžmana iznosi 420,00 kn po osobi, a u cijenu je uključeno:
– prijevoz autobusom
– ulaznica za utakmicu
– pratitelj putovanja

Rezervacije i više informacija na :051 212 -228 ili rijeka@autotrans.hr.

Nogometaši Rijeke u subotu su uspješno preskočili i drugu prvenstvenu prepreku. Rudeš se pokazao kao neugodan suparnik, ali izabranici Matjaža Keka ponovo su pokazali da je Rujevica neosvojiva.

– Rudeš je pokazao kvalitetu, nova su ekipa u Prvoj ligi i imaju tu želju. Svaka ekipa se ovdje u Rijeci želi dokazati, rekao je Stefan Ristovski.

Sve misli sada su usmjerene prema srijedi i gostovanju kod FC Salzburga.

– Dolazi Salzburg, moramo se odmoriti. Naporno je to moram priznati, ali moramo skupiti snage za srijedu, zaključio je Stefan Ristovski.

Exit mobile version