ARANŽMANI ZA SALZBURG GOTOVO RASPRODANI Ristovski: Sve misli usmjerene prema srijedi

Nogometaši Rijeke u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrat će protiv momčadi Salzburga. Prva utakmica na rasporedu je u Salzburgu u srijedu 26. srpnja a uzvrat će se odigrati u Rijeci 2. kolovoza.

Klub navijača Armada Rijeka organizira odlazak autobusima u Salzburg na utakmicu RB Salzburg – Rijeka koja se igra u srijedu od 18.45h. Iz Klub navijača Armada stiže informacija kako su sve ulaznice za utakmicu koje su išle preko KNA – rasprodane!

Svi koji su rezervirali svoje ulaznice preko KNA moći će ih podignuti u ponedjeljak i utorak od 19-21h. Ostatak će se prodavati na zapadnim blagajnama na Rujevici od ponedjeljka.

Prijave za organizirani odlazak autobusima na utakmicu u Slazburg zaprimaju se još u ponedjeljak i utorak od 19-21. Cijena puta za članove je 350kn, dok je za ostale 400kn, ulaznica za utakmicu je uračunata u cijenu.

Iz Autotransove putničke agencije A Travel obavijestili su nas kako su zasad rasprodali šest navijačkih autobusa za Salzburg a po potrebi, nakon današnje ponude ulaznica (koje još danas ujutro nisu stigle iz Austrije!), taj će se broj povećati.

Podsjetimo, zainteresirani navijači mogu u Salzburg putem rečene putničke agencije po sljedećim uvjetima: polazak autobusa u Salzburg je u srijedu u 04,30 s autobusnog kolodvora Krk odnosno u 05,30 sa Žabice, a povratak je odmah nakon utakmice.

Cijena aranžmana iznosi 420,00 kn po osobi, a u cijenu je uključeno:
– prijevoz autobusom
– ulaznica za utakmicu
– pratitelj putovanja

Rezervacije i više informacija na :051 212 -228 ili rijeka@autotrans.hr.

Nogometaši Rijeke u subotu su uspješno preskočili i drugu prvenstvenu prepreku. Rudeš se pokazao kao neugodan suparnik, ali izabranici Matjaža Keka ponovo su pokazali da je Rujevica neosvojiva.

– Rudeš je pokazao kvalitetu, nova su ekipa u Prvoj ligi i imaju tu želju. Svaka ekipa se ovdje u Rijeci želi dokazati, rekao je Stefan Ristovski.

Sve misli sada su usmjerene prema srijedi i gostovanju kod FC Salzburga.

– Dolazi Salzburg, moramo se odmoriti. Naporno je to moram priznati, ali moramo skupiti snage za srijedu, zaključio je Stefan Ristovski.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari