ARMADA PROSLAVILA 29. ROĐENDAN: Cjelodnevno druženje na Kantridi okrunjeno fantastičnim vatrometom!

Odigrali su najvjerniji navijači Rijeke jučer i malonogometni Armada kup te turnir u briškuli i trešeti

Od 15 sati pa do kasno u noć brojni pripadnici riječke navijačke skupine Armada jučer su slavili rođendan najbolje navijačke skupine. Druženje na Kantridi začinjeno je zanimljivom radionicom izrade koreografije za mlade pripadnike Armade, odigrani su malonogometni Armada kup (pobjedu odnijeli dečki sDrenove) i turniri u briškuli i trešeti, a dolaskom noći priređena je i bakljada na mitskom „zapadu“ Stadiona Kantrida, najljepšem stadionu na svijetu.

Zabava je nastavljena do kasno u noć na obližnjoj plaži u Morskom prascu uz Kantriderse i Callahan band + Bajo (ex Fit).

Sav prihod od prodaje ića i pića (po popularnim cijenama) namijenjen je  trojici pripadnika Armade za liječenje i potporu.

Foto & video: Tino Stanišić

armada tino2

Još jedan sjajni videouradak objavio je na svom youtube kanalu i već dobro nam poznati youtuber EDEN7 koji navodi kako je Armada skandiranjem i bakljadom zatražila povratak na Kantridu.

bakljada eugen-meli pribanić
Foto: Eugen-Meli Pribanić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari