BIJELI STIGLI U ATENU Župarić uoči AEK-a: “Pobjedama se najlakše izlazi iz krize”

Rijeka na gostovanje odlazi u nadi da će pozitivan rezultat pokrenuti lavinu dobrih rezultata

Nogometaši Rijeke u četvrtak gostuju kod AEK-a u utakmici petog kola skupine D Europske lige. Rijeka na gostovanje odlazi u nadi da će pozitivan rezultat pokrenuti lavinu dobrih rezultata.

– Rijeka je klub koji mora ići na dobar rezultat i nadamo se dobrom rezultatu. Svi skupa ćemo napraviti sve da se vratimo s pozitivnim rezultatom. Pobjedama se najbolje izlazi iz krize i napravit ćemo sve da tako bude, rekao je Jakov Puljić prije polaska.

U ekipi su svi prije svega koncentrirani na dobar rezultat, nitko se ne bavi kalkulacijama za drugi krug.

– Čekamo jednu utakmicu koja će nas dignuti. Nadamo se će to biti ova u Grčkoj. Idemo se boriti i pokazati sve najbolje i nadamo se da će rezultat biti pozitivan, rekao je Dario Župarić.

– Ne gledamo to kroz tu prizmu, gledamo kao utakmicu koja nas može dignuti. Nitko ne gleda sada na Milan, to ćemo gledati nakon Grčke. AEK isto nema idealnu situaciju, ali mi smo ti kojima treba dobar rezultat. Ovo su europske utakmice i trebat će nešto više, zaključio je Dario Župarić.

https://www.facebook.com/nk.rijeka/videos/10155446532344177/

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari