BIJELI U SUBOTU PO NOVE BODOVE Kek: Regionalni derbi koji nosi puno emocija

Rijeka već osam uzastopnih prvenstvenih utakmica ne zna za poraz na gostovanju u Puli

Nogometaši Rijeke vraćaju se prvenstvenim obavezama, izabranici Matjaža Keka nove bodove tražit će u subotu na gostovanju protiv Istre 1961 (Stadion Aldo Drosina, 15 sati) u okviru 12. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Rijeka već osam uzastopnih prvenstvenih utakmica ne zna za poraz na gostovanju u Puli, a u subotu će tražiti devetu prvenstvenu pobjedu ove sezone.

– Teško je reći nešto novo kad se najavljuju utakmice Istre i Rijeke. Regionalni derbi koji nosi puno emocija, prisutan je naboj i želja za pobjedom. Na Drosini nas čeka teška utakmica, bez obzira na poziciju Istre na tablici. Rijeka je njima izazovna, kao što je i Istra nama. Želim od igrača da pokažu kolektivnu igru, da s dozom agresije na travnjak pretočimo ono što smo radili proteklih deset dana, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Istre 1961.

– Istra izgleda puno konkretnije i kvalitetnije nego što to sugerira pozicija na ljestvici. Rijeka je svima veliki motiv, a ne vidim zašto i mi ne bismo išli na glavu? Pred igrače ću staviti zahtjeve koje moraju ispuniti ako želimo doći do bodova, ustvrdio je Matjaž Kek.

Matic Črnic svoj prvijenac u dresu Rijeke postigao je upravo na gostovanju protiv Istre 1961.

– Odradili smo mini pripreme. U pripremnim utakmicama pokazali smo neke dobre i neke loše stvari. U subotu je nastavak prvenstva, jedva čekamo da počne i idemo po tri boda, ustvrdio je Matic Črnic.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari