BIJELI UOČI RUDEŠA Kek sanja bodove, Armada sjevernu tribinu a Uprava pristupnu cestu

Nogometaši Rijeke u subotu od 21 sat dočekuju Rudeš u utakmici 2. kola Hrvatski telekom Prve lige

U zgusnutom rasporedu između europskih nastupa u goste na Rujevicu stiže novopečeni prvoligaš koji je u prvom kolu ostvario vrijedan remi na gostovanju kod Osijeka (1:1).

– Dolazi nam ekipa koja je u prvom kolu dokazala da je zaslužila igrati u Prvoj ligi. U dobrom svijetlu se pokazala protiv Osijeka, ekipe koja je u vrhu hrvatskog nogometa. Za nas je najvažnija ona utakmica koja slijedi. Naš cilj su bodovi, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, na konferenciji za novinare.

Rijeka i Rudeš odmjerili su prošle sezone u Kupu Hrvatske. Rijeka je slavila nakon produžetaka (5:3) nakon što je u drugom poluvremenu ispustila vodstvo 3:0.

– Jedno poluvrijeme smo prošle godine protiv Rudeša izgubili 0:3. Utakmica u kojoj ćemo morati imati puno pameti i tečnosti, te prilike koje stvorimo moramo realizirati. Rudeš je trenutno jedina ekipa koja me zanima. Bilo kakva razmišljanja unaprijed me ne zanimaju, ustvrdio je Kek.

Josip Elez prošle sezone nije igrao u spomenutoj utakmici u Rudešu.

– Rudeš je neugodan protivnik. Ne bismo htjeli ponoviti prošlogodišnju utakmicu protiv njih. Nas zanimaju samo tri boda. Moramo biti spremni na sve. Utakmica je važna kao i svaka druga, nije bitno da li je u pitanju Rudeš ili neka druga ekipa, ustvrdio je Josip Elez.

U videu pogledajte što su još u najavi utakmice protiv Rudeša izjavili Matjaž Kek i Josip Elez

Sjeverna tribina nije spremna, navijači imaju ulaz na istok

Sjeverna tribina stadiona HNK Rijeka neće biti otvorena za utakmicu 2. kola Hrvatski telekom Prva liga protiv Rudeša (subota, 21 sat).

Svi vlasnici kompleta ulaznica za sjevernu tribinu i za ovu utakmicu imat će ulaz na istočnu tribinu uz predočenje kartice.

Cesta iznad sjeverne tribine još je u izgradnji (Foto: Facebook Liga prvaka u Rijeci/Lokalpatrioti Rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari