"SVJEŽI" JUNIORI

Blizanci Antonio i Matija Frigan: “Rijekini” juniori govore jedan o drugome!

Još jedni blizanci pomalo se, ali uspješno provlače prema prvim redovima “Rijeke” i uz to vesele svojim nastupima

Kažu da su povezani, čak i u igri znaju predvidjeti jedan drugoga i izvući maksimum, redovito razgovaraju, međusobno se savjetuju, a kao svježi juniori pod budnim okom svog trenera Mije Dadića razvijaju igru i mentalni sklop potreban da jednom u punom kapacitetu zablistaju kao seniori najdražeg kluba.

Od braće Antonija i Matije Frigan, vratar među njima, Antonio, nedavno je i debitirao u svojih prvih 10 minuta u utakmici “Rijeke” protiv “Dilja” u kojoj je “Rijeka” odnijela i pobjedu 6:0 te time osigurala osminu finala Kupa Hrvatske.

Friganovi su, zanimljivo je, krenuli sa sasvim drugačijih pozicija, Antonio kao napadač, a Matija kao vratar da bi se uskoro “zamijenili” i počeli se kroz Školu nogometa HNK Rijeka razvijati sasvim obrnuto.

Jednim, pa i površnim, google pregledom njihovih imena jasno je da su ovi dečki tek počeli ispunjavati naslovnice tekstova o omladinskom nogometu u Hrvatskoj, a s obzirom na to da već imaju sjajnih izvedbi, nije upitno da će se za simpatične, marljive i uspješne “nogometne blizance” Antonija i Matiju tek čuti i to, vjerujemo, na ponos cijele Rijeke i rodnih Grbaca gdje su još kao djeca počeli s prvim dječačkim napucavanjima nogometne lopte.

Do danas su stasali u kvalitetne mlade ljude koji fokusirano treniraju prema svome cilju – dati sve od sebe prvo za riječki nogomet, a onda i dalje, jer ambicije, marljivost i 2 talenta su tu, oko toga dileme – nema.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari